Welkom

Planschade nieuwsbrief #20

datum plaatsing: 28-7-2020

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in oktober tot nu verschenen is. Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

VRiS ‘werkt’ Overbetuwe en Lingewaard

datum plaatsing: 7-5-2020

Begin 2017 besloten de gemeente Lingewaard en de gemeente Overbetuwe tot een samenwerking op het gebied van de uitvoering van gemeentelijke belastingtaken.

Meer

Het team WOZ/Belastingen van de gemeente Venray smult!

datum plaatsing: 21-4-2020

Onlangs, februari 2020, was er welverdiende taart voor de collega’s van team WOZ/Belastingen en de consultants van Tog Nederland. Het team vierde het ‘live’ gaan van VRiS binnen de gemeente Venray.

Meer

Ook de gemeente Helmond kiest weloverwogen voor VRiS Waarderen, WOZ & belastingen!

datum plaatsing: 15-4-2020

Na een oriënterende marktconsultatie heeft de gemeente Helmond, team belastingen en WOZ, een uitvraag in de markt gezet voor de aanbesteding van een WOZ-, waarderen- en belasting applicatie die de gemeente ondersteunt bij de WOZ werkzaamheden en het heffen en innen van de gemeentelijke belastingen.

Meer

Ook de Provincie Zuid-Holland kiest voor VRiS

datum plaatsing: 14-4-2020

Na een uitgebreide selectieprocedure kiest ook de Provincie Zuid-Holland voor VRiS van Tog Nederland voor het heffen en innen van hun precariobelasting. De medewerkers van de Provincie Zuid-Holland zijn naast de efficiëntie werkwijze van VRIS erg gecharmeerd van het gebruiksgemak en de gestandaardiseerde wijze waarop VRiS gekoppeld wordt aan de Basisregistraties.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.