Welkom

Hoofd Financiën Tog Nederland B.V.

datum plaatsing: 18-2-2020

Wat we doen? Wij ondersteunen lokale overheden bij de uitvoering van hun WOZ/BAG/belastingentaken met project-, advies-, of detacheringswerkzaamheden en leveren hiervoor ook gespecialiseerde WOZ/Belasting/BAG software die wij zelf ontwikkelen en onderhouden. We zijn al meer dan 35 jaar actief op dit gebied.

Meer

Planschade nieuwsbrief #18

datum plaatsing: 22-1-2020

In deze nieuwsbrief informeren wij u kort en bondig over de jurisprudentie die in oktober tot nu verschenen is. Indien u, in de nieuwsbrief, op de datum van de uitspraak klikt wordt u doorgelinkt naar de volledige uitspraak.

Meer

Nieuwsbrief jurisprudentie

datum plaatsing: 11-11-2019

In roerige tijden vol protesten, herfststormen en Brexitdeals, gaan rechters gestaag door met het doen van uitspraken. De grenzen worden daarbij afgebakend, discussies ontleed en van een oordeel voorzien. In deze nieuwsbrief een selectie van enige opmerkelijke zaken.
Wij hopen erop u hiermee van dienst te zijn en wensen u langs deze weg alvast veel leesplezier.

Meer

Wij zoeken; per direct een Financieel administratief medewerker!!

datum plaatsing: 31-10-2019

Wie zijn wij? Wij zijn Tog Nederland Noord B.V. , wij bedienen geografisch gezien de bovenkant van Nederland, van Utrecht tot Groningen, en van Haarlem tot Enschede.

Meer

De gemeente Soest heeft VRiS Belastingen succesvol in productie genomen!

datum plaatsing: 23-10-2019

In april van dit jaar koos de gemeente Soest na een intensieve selectieprocedure voor VRiS als applicaties voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen. Na deze besluitvorming werd de conversie en implementatie van deze geïntegreerde oplossing voortvarend opgestart.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.