Welkom

Terugblik relatiemiddag Tog Nederland Zuid b.v.

datum plaatsing: 4-10-2019

Op dinsdag 1 oktober jl. hebben wij circa 70 gasten mogen begroeten op onze relatiemiddag in het Philips Stadion in Eindhoven.

Meer

Ook binnen de gemeente Venray waait de VRiSse wind!

datum plaatsing: 30-9-2019

Team Belastingen en WOZ van de gemeente Venray heeft, na een uitgebreide oriëntatiefase, gekozen voor de VRiS applicatie van Tog Nederland om álle werkzaamheden op het gebied van de WOZ en Belasting heffen en innen mee uit te voeren.

Meer

De eerste 3 gemeenten kiezen voor VRiS BAG / geïntegreerd objectenbeheer!

datum plaatsing: 13-9-2019

Medio dit jaar hebben wij onze VRiS BAG module geïntroduceerd.

Met deze module is het mogelijk om alle BAG werkzaamheden uit te voeren conform de vereisten die de BAG 2.0 stelt. De module kan solitair gebruikt worden als volledige BAG applicatie. In combinatie met de WOZ-modules van VRiS kan zelfs het volledig geïntegreerd objectenbeheer reeds worden uitgevoerd.

Meer

Gemeente Maassluis kiest ook voor VRiS (BAG, WOZ, Belasting Heffen&Innen)

datum plaatsing: 5-9-2019

De gemeente Maassluis heeft, na een uitgebreide oriëntatiefase, gekozen voor de volledige VRiS applicatie van Tog Nederland om álle werkzaamheden op het gebied van de BAG, WOZ en Belasting heffen en innen mee uit te voeren.

Meer

nieuwsbrief jurisprudentie

datum plaatsing: 28-8-2019

In de afgelopen maanden heeft de rechterlijke macht niet stilgezeten. Op uiteenlopende vlakken zijn diverse uitspraken gedaan. In deze nieuwsbrief een selectie van enige opmerkelijke zaken.

Wij hopen erop u hiermee van dienst te zijn en wensen u langs deze weg alvast veel leesplezier

Meer

Tog Nederland wint aanbesteding WOZ-projecten 5 oostelijke gemeenten!

datum plaatsing: 26-8-2019

Onlangs hebben 5 gemeenten in het oosten van het land, te weten Dinkelland, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Tubbergen en Wierden de uitbesteding van de WOZ-werkzaamheden middels een aanbesteding “op de markt” gezet.

Meer

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.