ICT

Tog Nederland ontwikkelt software-applicaties die door zowel de eigen kantoren als door diverse gemeenten worden gebruikt bij het waarderen, heffen en Innen en de communicatie naar de burger hiervan.

Onze software voldoet aan de leveranciersvereisten die KING stelt en daarnaast is de software ontwikkeld met als uitgangspunt de gebruiker. Onze ICT-consultants hebben samen met onze belastingspecialisten, taxateurs en waardeanalisten een gebruiksvriendelijke, technisch goedwerkende applicatie ontwikkeld. Door continu overleg met onze gebruikers en toezichthouders worden de applicaties altijd aangepast aan de huidige/nieuwe situatie en blijven de applicaties voldoen aan alle gewenste criteria. Om deze belofte waar te maken zijn onze applicaties nav het KING convenant allemaal opnieuw en modulair opgebouwd.

Applicaties die door de afdeling automatisering van Tog Nederland ontwikkeld en in beheer zijn:

  • VRiS (Belastingen, Heffen en Innen, Waarderen)
  • VRiS Berichtenverkeer
  • VRiS E-Loket

VRiS is een uniek, dynamisch en flexibel nieuwe vastgoed, taxatie en belasting applicatie gebaseerd op het Sectormodel WOZ en past binnen de NORA/GEMMA overheidsarchitectuur. VRiS is een veilige en modulair opgebouwde SAAS oplossing/ webapplicatie in de Cloud.

Uw accountmanager vertelt u hier graag meer over.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.