Nieuws

VRiS Heffen en Innen in gemeente Hellendoorn in beheerfase!

datum plaatsing: 26-5-2016

Na de opdrachtverstrekking begin 2015 hebben de medewerkers van de gemeente Hellendoorn en Tog Nederland de afgelopen maanden hard gewerkt aan de conversie en implementatie van de applicatie VRiS Heffen en Innen.

Conform planning zijn in de twee helft van 2015 de conversies van de deelgebieden WOZ, Heffen en Innen opgeleverd en geaccepteerd door de gemeente. Vanaf dat moment werken alle medewerkers van de gemeente Hellendoorn volledig in de VRiS applicatie.

De laatste periode zijn ook de diverse koppelingen getest en in de productie genomen. Dit betreft de koppelingen tussen VRiS en het DDS, de BRK en Corsa. Met de ingebruikname van deze koppelingen is de gehele conversie- en implementatiefase van VRiS Heffen en Innen afgerond en is de gemeente Hellendoorn overgegaan naar de beheerfase.

Berry de Ronde (l) en Matthijs Heezen (r) schudden elkaar de hand

Op de foto schudden Matthijs Heezen (r), WOZ coördinator van de gemeente Hellendoorn, en Berry de Ronde (l), projectleider Automatisering van Tog Nederland, elkaar de hand vanwege de succesvolle afronding van het project.

Langs deze weg danken wij de gemeente Hellendoorn voor de door haar getoonde lef en ambitie om te kiezen voor onze nieuwe, innovatieve belastingapplicatie.

Tevens danken wij alle medewerkers die hebben meegewerkt aan de succesvolle implementatie van onze applicatie.

Wij kijken met veel vertrouwen uit naar de volgende fase in onze samenwerking, te weten het aansluiten van de gemeente Hellendoorn op de LV WOZ.

Wilt u ook meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die onze VRiS applicatie uw gemeente of samenwerkingsverband kan bieden, of wilt uw een vrijblijvende presentatie bijwonen, neemt u dan contact op met onze vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.