Nieuws

Tog Nederland en planschade-advisering; een uitstekende match

datum plaatsing: 9-6-2016

Binnen Tog Nederland is een aparte vakgroep ingericht die die zich specifiek bezighoudt met de advisering naar aanleiding van planschadeverzoeken en risicoanalyses planschade. Deze vakgroep bestaat zowel uit juridisch adviseurs als ook uit registertaxateurs.

De laatste jaren hebben steeds meer gemeenten ons ingeschakeld voor deze werkzaamheden. Op dit moment zijn wij op structurele basis bij ruim 60 gemeenten actief als adviescommissie. Daarnaast mogen wij één provincie ondersteunen bij deze werkzaamheden. Ook de laatste maanden groeit onze opdrachtportefeuille gestaag door.

Ons inziens schept dit verplichtingen richting onze opdrachtgevers. Deze verplichtingen vertalen wij graag door naar een innovatieve en pro-actieve opstelling waardoor wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Een samenwerking met Tog Nederland biedt u, behoudens de aspecten kwaliteit, flexibiliteit, stabiliteit, tijdigheid en kostenvoordeel, onder meer nog de volgende voordelen:

  • Alle medewerkers, zowel registertaxateurs als juridische adviseurs, zijn in vaste dienst bij Tog Nederland. Dit bevordert enerzijds de afstemming tussen de adviseurs en de taxateurs en anderzijds de afstemming met u als opdrachtgever. Dit levert een positieve bijdrage aan de kwaliteit en onderbouwing van het op te stellen advies. Alle kennis bevindt zich direct op onze vestigingen.
  • Al onze medewerkers zijn woonachtig in de regio en daardoor goed bekend met de plaatselijke situaties. Bovendien spreken zij de taal van de regio.
  • Onze registertaxateurs zijn vanzelfsprekend ingeschreven in NRVT en VastgoedCert en volgen vanuit deze inschrijving ook allemaal hun jaarlijkse permanente educatie.
  • Alle adviezen die onze planschade adviseurs opstellen worden als tweede lezer gecontroleerd door onze Wro specialist.
  • Periodiek, tenminste 3 keer per jaar, stellen wij een nieuwsbrief op met daarin de actualiteiten op het gebied van de jurisprudentie planschade. Deze nieuwsbrief wordt kosteloos aan onze klanten en overige geïnteresseerden vertrekt.
  • Onze adviseurs volgen zelf op actieve wijze de actualiteiten binnen het vakgebied, mogelijke wetswijzigingen en specifiek de jurisprudentie. Op deze wijze kunnen wij u te allen tijde pro-actief van een gedegen advies voorzien.

Vanuit de evaluatie met onze opdrachtgevers hebben wij onder meer de volgende quotes verzameld over de wijze waarop zij onze dienstverlening beoordelen.

“snel en begrijpelijke adviezen”

“een prima partner, makkelijk benaderbaar bij ad-hoc vragen”

“deskundig en punctueel”

“behulpzaam, oplossingsgericht en communicatief sterk”

Wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met ons kantoor in uw regio. Wij overtuigen ook u graag van de voordelen van een samenwerking met Tog Nederland.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.