Nieuws

Terugblik op 2016

datum plaatsing: 13-1-2017

Om te beginnen willen wij al onze relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen van afgelopen jaar. Wij wensen u allemaal een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2017 toe! Wij hopen dat het komende jaar net zo bijzonder en succesvol mag worden als het jaar 2016.

review 2016

Naast de groei van ons personeelsbestand, de groei van het aantal opdrachtgevers binnen de vakgebieden WOZ, Belastingen, BAG en Planschade en de toename van het aantal gedetacheerde medewerk(st)ers en het aantal gemeenten waar we detacheren willen we kort stilstaan bij een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar.

De groei van onze belastingapplicatie VRiS

Met ingang van 1 januari 2017 maken in totaliteit 11 gemeenten gebruik van onze belastingapplicatie VRiS. In het jaar 2016 is het aantal gemeenten dat VRiS als volledige heffen- en invorderingsapplicatie gebruikt dus gegroeid met 6 gemeenten, te weten Cranendonck, Drimmelen, Heeze-Leende, Hilvarenbeek, Oisterwijk en Valkenswaard. In al deze gemeenten zijn de conversie- en implementatietrajecten binnen de gestelde planningen afgerond.

Opdrachten Outsourcing Drimmelen, Hilvarenbeek en Oisterwijk

Deze drie gemeenten hebben ons het afgelopen jaar de opdracht gegund waarbij wij alle werkzaamheden op het gebied van de WOZ, het Heffen en het Innen gaan uitvoeren. Met de opdracht die wij in Goirle al op deze wijze uitvoeren komt het totaal aantal gemeenten dat gebruikt maakt van ons concept Outsourcing dus op 4!

Bezwarenafhandeling gemeente Amsterdam

Voor de gemeente Amsterdam hebben wij, op projectbasis, een groot deel van de bezwarenafhandeling uitgevoerd. Het project is met een goede kwaliteit, op tijd, opgeleverd! Ook grote projecten zijn bij Tog Nederland in goede handen.

De groei van het aantal WOZ-projecten

In 2016 hebben wij 14 nieuwe gemeenten mogen begroeten die de processen herwaardering en bezwarenafhandeling aan ons hebben uitbesteed. Waaronder De Kempen gemeenten, Hollands Kroon, Overbetuwe en de Fryske gemeenten DDFKS. In totaal voeren wij nu voor meer dan 50 gemeenten in Nederland deze processen uit.

Het WOZ-Loket voor de Openbaarheid van de WOZ waarde

De openbaarheid van de WOZ waarde diende per 1 oktober 2016 geregeld te zijn. Ruim 30 gemeenten, die op dat moment nog niet aangesloten waren op de LV WOZ, zijn met behulp van ons WOZ-Loket tijdig in staat geweest om toch aan deze wettelijke verplichtingen te voldoen. Op deze wijze konden ze haar burgers de WOZ-waarden van de in de gemeente gelegen woningen tonen.

Het mag duidelijk zijn dat door uw vertrouwen en steun, wij deze groei hebben weten te bereiken. Dit vertrouwen is voor ons de bevestiging om verder te gaan op de ingeslagen weg en onze werkwijze en applicaties steeds verder te innoveren.

Wij zijn u ook in 2017 graag van dienst.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.