Nieuws

Tog Nederland heeft niet stil gezeten deze zomer, 4 gemeenten aangesloten op de LV WOZ!

datum plaatsing: 28-8-2017

De afgelopen zomerperiode hebben de medewerkers van Tog Nederland allesbehalve stilgezeten. Er is hard gewerkt om vier nieuwe gemeenten middels onze VRIS applicatie aan te sluiten op de Landelijke Voorziening WOZ.

Medio augustus hebben wij van de Waarderingskamer het bericht ontvangen dat alle vier de gemeenten succesvol zijn aangesloten op de LV WOZ. Dit betreft de gemeenten Boxmeer, Hellendoorn, Hilvarenbeek en Oisterwijk!

LV-WOZ taart Boxmeer

Peter Bloem (consultant Tog Nederland) en Urbain Zonnenberg (WOZ/Belastingen gemeente Boxmeer)

Aansluiting op de LV WOZ stelt de nodige hoge eisen. Allereerst hoge eisen aan de software, eisen waar VRiS volledig aan voldoet, verder de nodige eisen aan de kwaliteit van de gemeentelijke bestanden en last but zeker niet least de afstemming van de diverse werkprocessen.

Tog Nederland heeft de vier gemeenten ondersteund bij alle noodzakelijke stappen om succesvol te komen tot de daadwerkelijke aansluiting, zijnde de projectleiding, de advisering over de aanpak, het opwerken van de gegevens, de aansluittoets en de daadwerkelijke aansluiting.

LV-WOZ taart Hilvarenbeek en Oisterwijk

Simon van den Bighelaar (teamleider administraties gemeente Oisterwijk), Peter Bloem (consultant Tog Nederland), Monique van Hest (beleidsmedewerker belastingen gemeente Oisterwijk), Leo van Herk (teamleider IAF gemeente Hilvarenbeek) en Kees Peeters (senior projectleider Equalit)

Alle gemeenten zijn verplicht zich aan te sluiten op de LV WOZ dat onderdeel uitmaakt van het stelsel van basisregistraties. Dit is gelukt voor de gemeenten Boxmeer, Hellendoorn, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Naast de inzet van onze eigen medewerkers danken wij ook alle betrokken medewerkers van de vier gemeenten voor hun inzet en betrokkenheid om deze projecten tot een succes te maken. Voor de aansluiting van de gemeenten Hilvarenbeek en Oisterwijk danken wij ook de medewerkers van Equalit (Samenwerkingsverband voor ICT) voor hun bijdrage.

De hoogste tijd dus voor taart!

LV-WOZ taart Hellendoorn

Peter Bloem (consultant Tog Nederland), Janet Roerink (WOZ-medewerkster gemeente Hellendoorn) en Matthijs Heezen (WOZ-coördinator gemeente Hellendoorn)
Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.