Nieuws

E-Loket GESLAAGD voor TPM certificaat 2018

datum plaatsing: 20-10-2017

Begin oktober 2017 hebben wij het bericht ontvangen dat Tog Nederland met haar VRiS applicatie (wederom) voldoen aan alle DigiD normen. Alle gebruikers kunnen net als de afgelopen jaren het daarvoor beschikbare TPM, bij Duijnborgh Audit b.v. opvragen.

Opnieuw laat Tog Nederland met VRiS zien dat de module E-Loket voldoet aan de eisen die Logius stelt aan het ICT-beveiligingsassessment DigiD.

Het VRiS E-Loket

Is gebouwd volgens de laatste technieken en sluit volledig aan op onze VRiS vastgoed-, taxatie- en belastingapplicatie. Het VRiS E-Loket voldoet aan de strenge beveiligingsnormen en aan Webrichtlijnen 2 waardoor het gebruikersgemak is gewaarborgd. Met VRiS E-Loket zijn wij klaar voor de toekomst en bieden wij u een geïntegreerde oplossing op basis van het sector model WOZ.

Voor meer informatie over het E-Loket? Bijvoorbeeld over voormeldingen of digitaal bezwaar maken? Kijk dan op onze website.

Wilt u nog meer weten wat wij op dit gebied ook voor u kunnen betekenen, neemt u dan contact op met ons kantoor in uw regio. Wij overtuigen ook u graag van de vele voordelen van een samenwerking met Tog Nederland.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.