Nieuws

Zaaksysteemkoppeling operationeel!

datum plaatsing: 20-10-2017

Op basis van het RGBZ heeft KING StUF-ZKN ontwikkeld: de berichtenstandaard voor het uitwisselen van berichten over zaken en (bijbehorende) documenten tussen ICT-applicaties. Het kan gaan om gegevensuitwisseling binnen de gemeente en tussen de gemeente en met haar samenwerkende overheidsorganisaties.

Tog Nederland kan nu alle Zaaksystemen op basis van voornoemde standaard koppelen aan haar innovatieve taxatie en belastingapplicatie VRiS.

Marcel Pragt directeur automatisering binnen Tog Nederland benadrukt dat ook deze innovatie bijdraagt aan de proces optimalisatie en veel tijd/kosten zal besparen. Dit ligt dan ook helemaal in de lijn van onze ICT missie; Met het ontwikkelen van ICT, bijdragen aan een efficiëntere en daarmee kostenbesparende overheid.

Tog Nederland zal in de komende maanden de mogelijkheden van de koppeling VRiS met een zaaksysteem met haar klanten bespreken en de aansluiting hiervan inplannen.

Indien u nu reeds aanvullende informatie of een geheel vrijblijvende offerte wenst te ontvangen dan kunt u altijd contact opnemen met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.