Nieuws

Ook de gemeente Hollands Kroon kiest voor de 3D-tool van VRIS

datum plaatsing: 5-12-2017

Ten behoeve van de overgang naar het waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte verzorgen wij momenteel vele demonstraties van onze 3D-tool binnen VRiS. De mogelijkheden en het gebruiksgemak van de 3D-tool worden in het hele land met veel enthousiasme ontvangen.

Het is een innovatieve tool waarmee u niet alleen de gebruiksoppervlakte kunt bepalen maar indien gewenst biedt VRiS een totaaloplossing waarmee u de overgang naar waarderen op gebruiksoppervlakte daadwerkelijk onderdeel kunt laten uitmaken van uw huidige werkprocessen zonder dat deze door dit project gehinderd worden.

De gemeente Hollands Kroon heeft gekozen voor VRiS omdat ze daarmee een tool krijgt die onder andere beschikt over :

  • Krachtige 3D-tool voor een correcte bepaling van inhoud en omrekening naar gebruiksoppervlakte
  • Een berekening van de gebruiksoppervlakte opgesplitst naar de WOZ-deelobjecten
  • Een 3D Tool die per individueel object in te stellen is
  • Thema kaartlagen die aangepast kunnen worden op het eigen ambitieniveau en waarmee afwijkingen tussen de diverse registraties visueel kunnen worden gemaakt
  • Voortgangsrapportages
  • Een koppeling met de belastingapplicatie
  • Een tool die altijd en overal bereikbaar is. Het is dus mogelijk dat de BAG-beheerder van de betreffende gemeente meekijkt en/of meewerkt
  • Een mobiele module waarmee in het veld werkzaamheden direct uitgevoerd kunnen worden (via tablet of smartphone met een werkende internetverbinding)

De ervaren adviseurs van Tog Nederland ondersteunen deze gemeenten ook met het opstellen van een gedegen plan van aanpak ten behoeve van de Waarderingskamer. Met dit plan kunt u de overgang naar waarderen op gebruiksoppervlakte beheerst en efficiënt doorvoeren.

Heeft u ook interesse in een demonstratie van onze VRiS 3D-tool neem dan contact op met de vestiging in uw regio.

 

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.