Nieuws

Ook Cuijk, Grave en Mill en Sint-Hubert kiezen voor de VRiS 3D-Tool van Tog Nederland

datum plaatsing: 2-3-2018

Na Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk en de A2 gemeenten, Cranendonck, Heeze-Leende en Valkenswaard, kiezen ook Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert voor de 3D tool van Tog Nederland om succesvol over te stappen naar Waarderen op basis van gebruiksoppervlakte.

Vanaf 2022 zijn gemeenten en samenwerkingsverbanden verplicht om hun woningen te waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte. Men oriënteert zich daarom nu naar de mogelijkheden van een slimme ‘tool’ die hun bij deze overgang kan ondersteunen.

Zo ook de CGM samenwerking, bestaande uit de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert.

Voor deze gemeenten was het besluit na een demonstratie snel genomen en kiest men voor de overgang naar het waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte voor de 3D-Tool in VRiS!

3D-tool

Voor de A2 samenwerking was het besluit snel genomen en kiest men voor de overgang naar het waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte voor de 3D-Tool in VRiS!

Met deze opdracht kiest de drie gemeenten voor een ‘tool’ die zich kenmerkt door:

  • Een 3D-Tool die een correcte bepaling levert van inhoud en omrekening naar gebruiksoppervlakte
  • Een 3D-Tool en berekening van de gebruiksoppervlakte op basis van actuele gegevens gebaseerd op de meest recente luchtfoto's
  • Een 3D-Tool die per individueel object in te stellen is
  • Een 3D-Tool die thema kaartlagen levert, die aangepast kunnen worden op het eigen ambitieniveau en waarmee afwijkingen tussen de diverse registraties visueel getoond worden
  • Een 3D-Tool die duidelijke voortgangsrapportages genereert, conform de gestelde eisen van de Waarderingskamer
  • Een 3D-Tool waarmee u gemakkelijk zelfstandig aan de slag kan
  • Een 3D-Tool die altijd en overal bereikbaar is. Het is dus mogelijk dat de BAG-beheerder van de betreffende gemeente meekijkt en/of meewerkt
  • Een 3D-Tool waarmee in het veld de werkzaamheden direct uitgevoerd kunnen worden (via tablet of smartphone met een werkende internetverbinding)

Wij bedanken de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert hartelijk voor in het ons gestelde vertrouwen.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden van onze VRiS 3D-tool voor uw gemeente of samenwerkingsverband. Neem dan contact op met de vestiging in uw regio. Wij komen graag langs voor een heldere uitleg en vrijblijvende demonstratie.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.