Nieuws

Gemeente Best kiest voor VRiS & Neuron BAG (Tog Nederland/Vicrea) als BAG, WOZ en Belasting applicatie

datum plaatsing: 10-4-2018

Eind 2017 heeft de gemeente Best een aanbesteding opgestart met als doel één ICT oplossing voor de uitvoering van alle werkzaamheden van de BAG, WOZ en Belastingen. De gemeente Best wil één integraal beheer, dat leidt tot een hogere efficiëntie, een betere kwaliteit, kostenbesparing en meer transparantie en servicegerichtheid richting haar burgers.

Wij, Tog Nederland en Vicrea Solutions, zijn er bijzonder trots op u te kunnen informeren dat de gemeente Best na een grondige aanbestedingsprocedure gekozen heeft voor de geïntegreerde én bewezen oplossing van Tog Nederland met VRiS voor WOZ en Belastingen (inclusief Heffen en Innen) en Vicrea met Neuron voor de BAG.

VRiS maakt samen met Neuron BAG integraal gegevensbeheer op eenvoudige wijze mogelijk voor BAG, WOZ én Belastingen. Eén oplossing die efficiënt, effectief, logisch, innovatief en gebruiksvriendelijk is en die zich bovendien dagelijks bewijst in de praktijk bij andere gemeenten.

In overleg met de gemeente Best starten wij op korte termijn met de implementatie van onze ICT oplossing. Wij zien de samenwerking met de medewerkers van de gemeente met veel plezier en vol vertrouwen tegemoet.

Interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS (en Neuron BAG) u kunnen bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.