Nieuws

Klanten vertellen over hun ervaringen met Tog Nederland en de BAG, WOZ, Belasting software VRiS

datum plaatsing: 17-4-2018

U kent Tog Nederland als bevlogen dienstverlener en software leverancier, vandaar ook dat wij het liefst onze klanten zelf aan het woord laten.

In de bijlage kunt u lezen wat een aantal van onze klanten vinden van VRiS en Tog Nederland. Uiteraard kunt u al onze andere klanten hiervoor ook benaderen, wij brengen u graag in contact.

Tog Nederland biedt met de Cloudapplicatie, VRiS gemeenten en belastingsamenwerkingen een totaaloplossing voor alle BAG, WOZ én/of Belastingwerkzaamheden (Heffen& Innen). Een oplossing die zich dagelijks naar volle tevredenheid bewijst in de praktijk bij een snel groeiend aantal gemeenten.

De reden hiervan is dat gemeenten steeds meer op zoek zijn naar een betrokken, betrouwbare en innovatieve ICT-partner. Zo kunt u lezen dat u aan ons een partner heeft die weet voor welke uitdagingen u staat. Een partner die begrijpt wat u doet en het gewoon snel en direct regelt tegen een scherpe doch reële prijsstelling! Dat kan Tog Nederland ook als geen ander omdat Tog Nederland de enige leverancier is die ook zelf met de eigen applicatie werkt en voor dezelfde uitdagingen als een gemeente of samenwerkingsverband staat.

Bij Tog Nederland bent u hierdoor altijd aan het juiste adres. Wij zijn een partner die in staat is om grootse dingen te doen maar die daarbij goed benaderbaar en flexibel blijft. Een partner, waar u altijd een beroep op kunt doen. Een partner die het al jaren aandurft om vaste afspraken te maken over prijzen, doorlooptijden en kwaliteit van het eindproduct.

Heeft u door het lezen van de klantervaringen interesse gekregen in de mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Neem gerust direct contact met ons op, wij demonstreren u graag vrijblijvend de innovatieve en gebruiksvriendelijk mogelijkheden die VRiS u te bieden heeft.

Wij zijn u graag van dienst.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.