Nieuws

Succesvolle gebruikersbijeenkomst VRiS Waarderen!

datum plaatsing: 20-4-2018

Op woensdag 11 april jl. heeft de jaarlijkse gebruikersbijeenkomst voor VRiS Waarderen plaatsgevonden.

Voor dit overleg zijn​ ​de gebruikers uitgenodigd van gemeenten die geheel zelfstandig met onze ​applicatie ​VRiS ​de WOZ-waardering uitvoeren.

Tijdens de bijeenkomst hebben onze Senior Waarde-analisten Arie Hoogendoorn en Jan van Gennip de aanwezigen in eerste instantie bijgepraat over de ​diverse ​algemene toekomstige ontwikkelingen in VRiS. Hierbij is onder meer de BAG ​/ BGT ​module besproken die ​dit jaar nog wordt opgeleverd.

klantendag

Vervolgens zijn de specifieke ontwikkelingen besproken op het gebied van Waarderen. Onderwerpen die hierbij uitgebreid aan bod zijn gekomen, zijn onder meer de geïntegreerde 3D tool ter bepaling van de gebruiksoppervlakte van de woningen en het toevoegen van een aantal functionaliteiten om het gebruikersgemak nog verder te verbeteren.

Na de pauze hebben de gebruikers van de gemeenten hun wensen ten aanzien van nieuwe functionaliteiten en overige, VRiS gerelateerde, zaken kenbaar ​​kunnen maken.

Zoals u van Tog Nederland gewend bent dragen wij er zorg voor dat het merendeel van deze wensen in de nieuwe versie, eind mei 2018, opgenomen zijn.

Wij kijken ​dan ook tevreden ​terug op een succesvolle, leerzame en interessante bijeenkomst en danken alle aanwezigen voor hun bijdrage!

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.