Nieuws

En dat is 13!!

datum plaatsing: 30-4-2018

Ook de gemeente Hof van Twente kiest voor VRiS Waarderen, Heffen en Innen!

Met gepaste trots kunnen wij melden dat we afgelopen week de opdracht hebben ontvangen van de gemeente Hof van Twente voor de levering en implementatie van de applicatie VRiS.

Deze opdracht houdt in dat de gemeente Hof van Twente met ingang van medio 2018 alle werkzaamheden op het gebied van de WOZ, het Waarderen, het Heffen en het Innen in onze VRiS applicatie gaat uitvoeren.

Deze opdrachtverstrekking heeft plaatsgevonden nadat de gemeente een uitgebreide aanbestedingsprocedure heeft doorlopen. Zo dient de applicatie te voldoen aan een grote diversiteit van eisen en wensen ten aanzien van de functionaliteiten. Daarnaast diende de aanbieders een specifiek plan van aanpak in te dienen waarin zij hun zienswijze omtrent de conversie en implementatie beschreven. Tenslotte diende alle inschrijvers een demo van de applicatie te verzorgen op basis van een specifieke casus zoals de gemeente deze had opgesteld. Op basis van al deze elementen heeft de gemeente Hof van Twente besloten om de opdracht aan Tog Nederland te gunnen.

Met VRiS waait er een steeds hardere vrisse wind op het gebied van belastingen. Met de gemeente Hof van Twente zijn er al 13 gemeenten die in korte tijd kiezen voor de VRiS belastingapplicatie van Tog Nederland.

De gemeenten kiezen met deze opdracht onder meer voor een volledige integratie van de WOZ- en Belastingwerkzaamheden.

De komende periode gaan onze medewerkers vol enthousiasme aan de slag om, tezamen met de medewerkers van de gemeente Hof van Twente zorg te dragen voor een tijdige, kwalitatieve en geruisloze implementatie van VRiS.

Heeft u na het lezen van dit bericht ook interesse om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken met de vele mogelijkheden die VRiS ook uw gemeente / samenwerkingsverband kan bieden, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.