Nieuws

Tog Nederland voert controle toeristenbelasting uit voor 4 gemeenten in Gelderland

datum plaatsing: 14-5-2018

Een bloeiende toeristische sector is goed voor het bedrijfsleven en de lokale economie. Gemeenten investeren om het voor de toerist aantrekkelijk te maken en te houden. Het heffen en invorderen van toeristenbelasting is dan ook niet meer dan redelijk.

De 4 gemeenten hebben Tog Nederland opdracht gegeven een onderzoek uit te voeren naar de juistheid van de forfaitaire heffingsmaatstaven voor de toeristenbelasting. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met een inventarisatie van het aantal toeristische onderkomens bij de diverse belastingplichtigen. Daarnaast wordt via een boekencontrole bij een aantal belastingplichtigen de juistheid van de afdracht van toeristenbelasting gecontroleerd.

Tog Nederland is dé specialist op het gebied van gemeentelijke handhaving met betrekking tot de lokale belastingen. Door onze jarenlange ervaring in controles en handhaving, hebben deze gemeenten de garantie van een betrouwbare partner, waarbij de werkzaamheden correct en accuraat worden uitgevoerd en er op een duidelijke én bruikbare manier wordt gerapporteerd.

Wij geven voorafgaand altijd een duidelijk en gedetailleerde beschrijving van onze werkwijze, de uitvoeringstechnische zaken, onze kwaliteitsborging en de kwalificaties van onze medewerkers.

Bent u ook geïnteresseerd in een controle of wilt u uw situatie eens aan ons voorleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uw accountmanager staat u graag te woord!

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.