Nieuws

Uitnodiging BAG masterclass 2.0 Tog Nederland

datum plaatsing: 5-9-2018

De Wet BAG 2.0 is met ingang van 1 juli jl. definitief in werking getreden. Met deze vernieuwde wet wordt de modernisering en vereenvoudiging van de BAG en het toezicht erop geregeld.

De belangrijkste wijzigingen van de BAG gaan over de structuur van de wet- en regelgeving. Zo kan er straks flexibeler ingespeeld worden op nieuwe ontwikkelingen zonder dat er een wetswijziging hoeft plaats te vinden. Daarnaast wordt de inrichting van de kwaliteitszorg en het kwaliteitstoezicht gewijzigd. De verantwoording is meer gericht op resultaten dan op processen.

De grote vraag blijft echter wat zijn de gevolgen van deze wetswijziging voor u!?

Een duidelijk antwoord op deze vraag krijgt u tijdens de Masterclass 2.0 van Tog Nederland. De Masterclass 2.0 is ontwikkeld en wordt gegeven door onze BAG professionals, experts met de "voeten in klei", die tijdens deze interactieve workshop al uw vragen deskundig beantwoorden.

Tijdens de Masterclass 2.0 passeren alle wijzigingen overzichtelijk de revue en wordt u volledig op de hoogte gebracht over wat deze verschillen inhouden voor de BAG binnen uw gemeente of samenwerkingsverband. Tevens informeren wij u helder over de mogelijke gevolgen voor andere vastgoedafdelingen, zoals de WOZ.

Wat komt er aan bod tijdens de BAG Masterclass 2.0:

  • de veranderingen in de wet en de gevolgen ervan voor uw organisatie
  • de gevolgen van de wijzigingen in het informatiemodel
  • de afbakeningsverschillen
  • de gewijzigde controlesystematiek en zelfevaluatie evenals uw mogelijkheden ter voorbereiding op het gewijzigde toezicht

De cursusdatum, locatie en kosten zijn:

De BAG Masterclass 2.0 wordt gegeven op 3 locaties en data:

  • dinsdag 2 oktober 2018 in Hotel Van der Valk in Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven.
  • dinsdag 9 oktober 2018 in Hotel Van der Valk in Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8082 PH Zwolle.
  • dinsdag 16 oktober 2018 in Hotel Van der Valk in Vianen, Prins Bernardstraat 75, 4132 XE Vianen.

De aanvang zal om 9.00 uur en de afronding is naar verwachting om 12.30 uur.

De kosten voor de cursus bedragen € 250,00 excl. BTW. per deelnemer.

Mocht u onverhoopt op deze datum verhinderd zijn of is de locatie te ver weg, maakt u dit gerust bij uw aanmelding aan ons bekend, dan bekijken we samen naar een oplossing.

Vanzelfsprekend bieden wij u ook de mogelijkheid voor een incompany Masterclass BAG 2.0 op uw locatie. Wij doen u graag een passend prijsvoorstel.

Volledig geïnformeerd en goed voorbereid zijn? Wacht niet langer en meld u snel en eenvoudig aan via een reply op deze mail.
Aanmelden kan tot vrijdag 21 september a.s.

Wanneer u interesse heeft in één van onze producten of dienstverlening, ons accountteam staat altijd voor u klaar en wij komen graag persoonlijk langs om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

Neem vooral contact op met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.