Nieuws

Terugblik op 2018

datum plaatsing: 8-1-2019

Om te beginnen wensen wij u allemaal een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2019 toe! Wij hopen dat het komende jaar net zo fantastisch en succesvol mag worden als het jaar 2018.

De groei van onze VRIS applicatie

Met ingang van 1 januari 2019 maken in totaliteit 14 gemeenten gebruik van onze belastingapplicatie VRiS. In het jaar 2018 is het aantal gemeenten dat VRiS als volledige heffen- en invorderingsapplicatie gebruikt dus gegroeid met 2 gemeenten, te weten Best en Hof van Twente.

Daarnaast heeft de gemeente Nissewaard in 2018 VRiS aangeschaft als waarderingsapplicatie.

Tenslotte heeft de Provincie Zuid-Holland VRiS aangeschaft voor het registreren en heffen van diverse belastingaanslagen.

Gebruiksoppervlakte woningen

Vele gemeenten zijn gebruik gaan maken van de 3D tool in VRiS voor de overgang naar het waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte. We hebben hierbij wellicht niet het grootste marktaandeel, maar we zijn wel in staat om onze opdrachtgevers op een optimale wijze te ondersteunen en adviseren bij het opwerken van de datasets.

Planschade

Onze opdrachtportefeuille binnen het vakgebied planschade is het afgelopen jaar gestaag verder gegroeid. Steeds meer gemeenten weten ons te vinden voor een gedegen advies rondom alle werkzaamheden die binnen dit vakgebied de revue passeren.

2019…

We gaan dit jaar knallend van start!

In het eerste kwartaal hebben we groot en innovatief nieuws voor alle medewerkers die werkzaam zijn binnen de vakgebieden BAG en WOZ.

Houdt onze website en ons LinkedIn account dus goed in de gaten!

Langs deze weg danken wij al onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen. Dit vertrouwen is voor ons de bevestiging om verder te gaan op de ingeslagen weg en onze werkwijze en applicaties steeds verder te innoveren.

Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Tog Nederland

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.