Nieuws

Gemeente Winterswijk kiest voor VRiS als Waarderingsapplicatie

datum plaatsing: 9-4-2019

Na een uitgebreide marktconsultatie, gevolgd door een onderhandse aanbesteding met als doel het krijgen van een efficiënte, gebruiksvriendelijke, innovatieve toekomstbestendige applicatie voor de waardering en het bijhouden van de WOZ administratie kiest ook de gemeente Winterswijk voor VRiS.

Wij, Tog Nederland, zijn er trots op dat de gemeente Winterswijk kiest voor VRiS. Met VRiS gaat de gemeente Winterswijk voor meer gebruiksgemak, bewerkstelligen ze een kostenbesparing en bieden ze meer transparantie en servicegerichtheid aan hun burgers.

Winterswijk

In overleg met de gemeente Winterswijk starten wij op korte termijn met de implementatie van VRiS als SaaS oplossing. Wij zien de samenwerking met de medewerkers van de gemeente met veel plezier en vol vertrouwen tegemoet.

Heeft u ook interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS u kan bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.