Nieuws

De gemeenten Overbetuwe en Lingewaard kiezen voor VRiS als WOZ en Belastingapplicatie

datum plaatsing: 21-5-2019

Beeldmerk OverbetuweDe gemeenten Overbetuwe en Lingewaard, die sinds 1 januari 2017 samenwerken bij de uitvoering van hun WOZ en belastingtaken, zijn eind januari 2019 een aanbesteding gestart. Een aanbesteding met als doel te komen tot één applicatie voor de WOZ en Belastingzaken, die beide gemeenten verdere verbeteringen garandeert, zijnde geïntegreerde uitvoering van de taken, lagere gebruiks- en beheerskosten, innovatie en minder arbeidsintensieve uitvoering door verdergaande procesautomatisering.

Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard na deze grondige aanbestedingsprocedure en doordachte PoC kiezen voor VRiS, de geïntegreerde én bewezen oplossing van Tog Nederland voor WOZ en Belastingen (Heffen en Innen).

Beeldmerk LingewaardSamen met beide gemeenten starten wij op korte termijn met de implementatie van VRiS als SaaS oplossing. Wij zien de samenwerking met de medewerkers van de gemeenten met veel plezier en vol vertrouwen tegemoet.

Met de keuze van Overbetuwe en Lingewaard groeit het aantal gemeenten dat VRiS gebruikt voor de uitvoering van de WOZ- en belastingtaken door naar 16!

Heeft u ook interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS u kan bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.