Nieuws

Gemeente Soest kiest ook voor de innovatieve integrale belastingapplicatie VRiS van Tog Nederland!

datum plaatsing: 12-6-2019

De gemeente Soest heeft gekozen voor de combinatie VRiS van Tog Nederland en Neuron van Vicrea. De gemeente Soest kan hiermee de BAG- en WOZ-objecten samen registreren in een integrale oplossing en legt hiermee de verbinding tussen het object én het heffen, innen en waarderen.

Wat zijn de voordelen voor de gemeente Soest?

VRiS is Innovatief en gebruiksvriendelijk en voldoet nu al aan de laatste vereisten
Geïntegreerd berichtenverkeer tussen de BAG en WOZ
Proven Technology, omdat de combinatie al bij meerdere klanten draait
Een volledige applicatie die zich kenmerkt door gebruik van geometrie én administratieve gegevens
Efficiency en samenhang, gevolg hiervan is; lagere uitvoerdingkosten en verbetering van de kwaliteit

Hoe werkt de combinatie?

Vanuit de Vicrea applicatie worden alle geregistreerde gegevens aangeleverd bij VRiS. De belasting en taxatieapplicatie VRiS gebruikt hiermee de meest actuele gegevens bij de processen voor heffen, innen en waarderen. Vanuit deze visie wordt de drie-eenheid steeds hechter met elkaar verbonden (integraal objecten beheer). De geregistreerde informatie is zonder tussenkomst van een datadistributiesysteem beschikbaar voor de processen.

Samen met de gemeente Soest zijn wij inmiddels gestart met de implementatie van VRiS als SaaS oplossing. Wij zien de samenwerking met de medewerkers van de gemeente met veel plezier en vol vertrouwen tegemoet.

Met de keuze van Soest groeit het aantal gemeenten dat VRiS gebruikt voor de uitvoering van de WOZ- en belastingtaken verder door naar 17!

Heeft u ook interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS u kan bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.