Nieuws

UITNODIGING Tog Nederland relatiemiddag te Eindhoven

datum plaatsing: 14-8-2019

Wij, blijven onze ambities trouw. Als moderne, dynamische en innoverende organisatie ontwikkelen wij continue nieuwe functionaliteiten in onze applicatie VRiS om op efficiënte en kostenbesparende wijze BAG-, WOZ- en Belasting taken uit te voeren.

VRiS maakt nu al, met onze nieuwe BAG module, volledig geïntegreerd objectenbeheer mogelijk! Wij tonen u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden van VRiS en nodigen u hierbij uit voor onze kosteloze relatiemiddag op 1 oktober 2019 in het Philips Stadion, Frederiklaan 10A te Eindhoven.

TV personality Hans Kraay jr. neemt de opening voor zijn rekening en hij legt, als voormalig “topsporter” en als verslaggever en analist van Fox Sports en Veronica Inside, op zijn eigen unieke wijze en met inspirerende voorbeelden het essentiële belang uit van succesvol samenwerken.

Aansluitend demonstreren wij in drie afzonderlijke sessies alle functionaliteiten van VRiS, te weten VRiS BAG / VRiS Waarderen / VRiS Belastingen.

In de tijden tussen de verschillende demo sessies bieden wij u een interessante activiteit aan in het alom bekende Philips Stadion.

Klik hier voor de uitnodiging en het programma

Programma

 • 13.00 - 13.30 Ontvangst
 • 13.30 - 14.00 Opening door Hans Kraay jr.
 • 14.00 - 15.00 Demo sessie VRiS BAG
  groep VRiS Waarderen: rondleiding Stadion
  groep VRiS Belastingen: rondleiding Museum
 • 15.00 - 16.00 Demo sessie VRiS Waarderen
  groep VRiS Belastingen: rondleiding Stadion
  groep VRiS BAG: rondleiding Museum
 • 16.00 - 17.00 Demo sessie VRiS Belastingen
  groep VRiS BAG: rondleiding Stadion
  groep VRiS Waarderen: rondleiding Museum
 • 17.00 - 18.00 Afsluitende borrel

Zonder u is deze middag niet compleet, dus stuur een email naar info@togNederland.nl met de keuze van uw Demo sessie. Wij verheugen ons erop u op dinsdag 1 oktober a.s. als onze gast te mogen begroeten! Graag tot dan.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.