Nieuws

Tog Nederland wint aanbesteding WOZ-projecten 5 oostelijke gemeenten!

datum plaatsing: 26-8-2019

Onlangs hebben 5 gemeenten in het oosten van het land, te weten Dinkelland, Hellendoorn, Rijssen-Holten, Tubbergen en Wierden de uitbesteding van de WOZ-werkzaamheden middels een aanbesteding “op de markt” gezet.

Een aanbesteding die is uitgezet nadat de gemeenten middels een marktconsultatie meerdere dienstverleners uitgenodigd hadden om mee te denken over de inhoud van het totale pakket van eisen en wensen. Naast het voldoen aan het programma van eisen en wensen, het indienen van een gedegen plan van aanpak en het overleggen van referenties, behoorde ook het verzorgen van een presentatie tot het aanbestedingstraject.

afbeelding: WOZ-waarde

De afgelopen week hebben wij het bericht ontvangen dat de opdracht, inclusief de overgang naar het waarderen op basis van de gebruiksoppervlakte, aan onze organisatie is gegund!

Wij zijn blij en trots dat de 5 gemeenten de keuze hebben gemaakt om de opdracht aan Tog Nederland te gunnen. Wij zien de samenwerking met de medewerkers van de 5 gemeenten met veel vertrouwen en plezier tegemoet!

Mocht u willen weten op welke wijze wij met onze unieke combinatie van een gedegen projectorganisatie en innovatieve softwareleverancier ook uw gemeente van dienst kunnen zijn, neemt u dan contact op met de vestiging in uw regio!

Wij verrassen u graag met de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.