Nieuws

Gemeente Maassluis kiest ook voor VRiS (BAG, WOZ, Belasting Heffen&Innen)

datum plaatsing: 5-9-2019

De gemeente Maassluis heeft, na een uitgebreide oriëntatiefase, gekozen voor de volledige VRiS applicatie van Tog Nederland om álle werkzaamheden op het gebied van de BAG, WOZ en Belasting heffen en innen mee uit te voeren.

De gemeente Maassluis zocht een applicatie die volledig geïntegreerd werken qua objectenbeheer, BAG en WOZ, eenvoudig mogelijk maakt en waarmee alle werkprocessen waarderen, heffen en Innen op efficiënte en met zorg voor de kwaliteit uitgevoerd konden worden.

De keuze was vervolgens snel gemaakt. VRiS maakt het allemaal mogelijk! Of het nu gaat om BAG-beheer, WOZ-waardebepaling of de complete belastingcyclus, VRiS is de sleutel tot betrouwbaar en transparant werken.

Wij zijn er trots op dat de gemeente Maasluis kiest voor VRiS en wij gaan ervoor om samen met de medewerkers van de gemeente Maassluis de implementatie van VRiS een groot succes te maken.

Heeft u ook interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS u kan bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.