Nieuws

De eerste 3 gemeenten kiezen voor VRiS BAG / geïntegreerd objectenbeheer!

datum plaatsing: 13-9-2019

Medio dit jaar hebben wij onze VRiS BAG module geïntroduceerd.

Met deze module is het mogelijk om alle BAG werkzaamheden uit te voeren conform de vereisten die de BAG 2.0 stelt. De module kan solitair gebruikt worden als volledige BAG applicatie. In combinatie met de WOZ-modules van VRiS kan zelfs het volledig geïntegreerd objectenbeheer reeds worden uitgevoerd.

Logo VRiS BAG

Diverse gemeenten en samenwerkingsverbanden hebben op verzoek inmiddels een vrijblijvende demonstratie gekregen van deze nieuwste VRiS modules. Het enthousiasme over de mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie zijn groot. We zijn dan ook trots om te kunnen melden dat we recent de eerste drie opdrachten voor de module VRiS BAG / geïntegreerd objectenbeheer hebben ontvangen!

Zo heeft de gemeente Horst aan de Maas besloten om met VRiS BAG alle BAG-werkzaamheden te gaan uitvoeren.

De gemeenten Hellendoorn en Maassluis hebben besloten de reeds afgenomen modules in VRiS (WOZ – Heffen – Innen) uit te breiden met de BAG module en zo naast de uitvoering van de BAG-werkzaamheden in VRiS ook daadwerkelijk het geïntegreerde objectenbeheer te gaan toepassen.

De drie gemeenten noemen veelal dezelfde argumenten om te kiezen voor VRiS BAG / geïntegreerd objectenbeheer:

  • de intelligentie van de applicatie
  • het intuïtief werken van de applicatie
  • het kunnen doorvoeren van bulkmutaties
  • de vele mogelijkheden van de GEO-viewer
  • het feit dat het een SaaS oplossing betreft waarbij het beheer volledig bij Tog Nederland ligt

Vanuit de gemeenten Hellendoorn en Maassluis wordt, als bijkomend voordeel, daaraan nog toegevoegd dat de BAG en de WOZ volledig geïntegreerd zijn met elkaar. Dit levert een enorme efficiency in de uitvoering op.

Wij danken de gemeenten Hellendoorn, Horst aan de Maas en Maassluis hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen!

Heeft u ook interesse in onze mogelijkheden voor úw gemeente of samenwerkingsverband? Wij demonstreren u graag vrijblijvend de mogelijkheden die VRiS u kan bieden. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

 

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.