Nieuws

Terugblik relatiemiddag Tog Nederland Zuid b.v.

datum plaatsing: 4-10-2019

Op dinsdag 1 oktober jl. hebben wij circa 70 gasten mogen begroeten op onze relatiemiddag in het Philips Stadion in Eindhoven.

Na de ontvangst in de Ronaldo zaal (persruimte) “trapte” voormalig “topsporter’’ en TV personality Hans Kraay jr. de middag af. Dit deed Hans op zijn welbekende wijze zeer enthousiast en toegankelijk voor alle aanwezigen.

foto: relatiedag 2019

Na deze opening zijn we gestart met de eerste VRiS deelsessie. Onze productspecialist Waarderen, Jan van Gennip, heeft de aanwezigen meegenomen in de wijze waarop VRiS werkt op de gebieden marktanalyse en herwaardering. De diverse voordelen waaronder het gebruik van de “kaart” voor de geografische weergaven en “mobiel” voor het efficiënte veldwerk zijn helder toegelicht.

De gasten die zich niet voor deze deelsessie hadden opgegeven hebben ofwel een rondleiding door het Philips Stadion gevolgd ofwel een bezoek gebracht aan het PSV-museum. Gedurende de middag wisselen de diverse groepen steeds van activiteit.

foto: relatiedag 2019

De tweede VRiS deelsessie werd verzorgd door één van onze productspecialisten Belastingen, Maurice Dioncre. Op bevlogen wijze toonde hij de aanwezigen de unieke en efficiënte wijze waarop VRiS de heffing en invordering van belastingen mogelijk maakt. Hierbij zijn ook de modules “kwijtschelding” en “workflow” aan bod gekomen.

De derde en laatste VRiS deelsessie werd verzorgd door onze productspecialist BAG/objectenregistratie, Mark van Puyfelik. Hij heeft de aanwezigen kennis laten maken met de nieuwste module binnen VRiS waarmee volledig BAG 2.0 gewerkt kan worden. Tevens is in deze sessie uitgebreid stilgestaan bij de wijze waarop binnen VRiS reeds nu volledig geïntegreerd objectenbeheer tussen de BAG, de WOZ en de BGT mogelijk is.

foto:relatiedag 2019

Na de afsluitende borrel hebben we afscheid genomen van onze gasten die voorzien van een goedgevulde goodie-bag, natuurlijk met een gesigneerd exemplaar van het boek “Kraay”, huiswaarts keerden.

Wij kijken terug op een leuke en succesvolle middag waar we middels de drie VRiS deelsessies onze gasten een nog beter beeld hebben kunnen geven van alle mogelijkheden van onze VRiS applicatie op de diverse specifieke vakgebieden.

Mocht u ook meer informatie willen ontvangen over onze VRiS applicatie of deze middels een demo eens live willen zien, neemt u dan contact op met de vestiging in uw regio!

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.