Nieuws

De gemeente Soest heeft VRiS Belastingen succesvol in productie genomen!

datum plaatsing: 23-10-2019

In april van dit jaar koos de gemeente Soest na een intensieve selectieprocedure voor VRiS als applicaties voor de uitvoering van de WOZ, Heffen, Innen. Na deze besluitvorming werd de conversie en implementatie van deze geïntegreerde oplossing voortvarend opgestart.

Vol trots melden we u nu dat de gemeente Soest enkele weken geleden onze geïntegreerde oplossing daadwerkelijk in productie heeft genomen. De conversie en implementatie van VRiS is conform het plan van aanpak uitgevoerd in een nauwe en prettige samenwerking met de medewerkers van de gemeente Soest.

De afgelopen weken heeft tevens de opleiding van de medewerkers van de gemeente Soest plaatsgevonden. Hierbij gaven de medewerkers van de gemeente aan onze applicaties transparant en gebruiksvriendelijk te vinden. Kennis werd daardoor snel en praktijkgericht overgedragen en eigen gemaakt.

Op 7 oktober jl. is gezamenlijk met alle betrokken partijen het heugelijke feit gevierd dat de applicaties VRiS officieel in productie is genomen.

Groepfoto

Langs deze weg bedanken wij de medewerkers van de gemeente Soest nogmaals voor het in ons gestelde vertrouwen en voor de prettige en constructieve samenwerking in de afgelopen maanden. Wij wensen hen veel werkplezier toe met onze applicatie!

Heeft u na het lezen van dit bericht ook interesse om een keer geheel vrijblijvend kennis te maken met de vele mogelijkheden die VRiS uw gemeente / samenwerkingsverband kan bieden? Neemt u dan contact op met de vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.