Nieuws

Ook de Provincie Zuid-Holland kiest voor VRiS

datum plaatsing: 14-4-2020

Na een uitgebreide selectieprocedure kiest ook de Provincie Zuid-Holland voor VRiS van Tog Nederland voor het heffen en innen van hun precariobelasting. De medewerkers van de Provincie Zuid-Holland zijn naast de efficiëntie werkwijze van VRIS erg gecharmeerd van het gebruiksgemak en de gestandaardiseerde wijze waarop VRiS gekoppeld wordt aan de Basisregistraties.

foto provinciehuis

Met de keuze voor VRiS kiest de provincie voor de zekerheid van een modern belastingpakket dat efficiënte en vereenvoudigde werkprocessen mogelijk maakt en waarmee de provincie op technisch gebied volledig ontzorgt wordt. Tog Nederland host, update en verricht het volledige technische beheer van de applicatie. Door de directe koppelingen met Basisregistraties en andere applicaties vermindert bovendien het aantal handelingen en is de data actueel en volledig.

Wij zijn erg blij dat de Provincie Zuid-Holland kiest voor VRiS en wij maken er samen met de medewerkers van de Provincie een succes van.

Heeft u ook interesse in de mogelijkheden van VRiS voor úw provincie, gemeente of samenwerkingsverband? Wij geven u graag een demonstratie van VRiS. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de Tog Nederland vestiging in uw regio.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.