WOZ medewerker

Locatie
Nederland
Dienstverband
Vast, 32-40 uur
Referentie
MHWOZ002
Discipline
Overheid

Omschrijving

Tog Nederland zoekt allround vastgoed medewerkers. Collega’s, die de objectkenmerken van de woningen en bedrijven onderzoeken en aanpassen, de WOZ waardes controleert, de WOZ objectafbakening uitvoert, bouwtekeningen inmeet in het kader van het waarderen op basis van gebruiksoppervlakte e.d.

Wij zoeken dus enthousiaste collega's, die graag de volgende werkzaamheden willen verrichten:

  • Controleren van woningen en bedrijven: in het veld en/of met behulp van digitaal fotomateriaal zoals Geo-obliek foto's, luchtfoto's e.d.
  • Inmeten van bouwtekeningen: digitaal en/of analoog
  • Werken met softwaresystemen, zoals Office en Belasting-, BAG en WOZ-applicaties

Wij zijn op zoek naar zowel ervaren collega’s als starters, net afgestudeerd. Belangrijk is jouw affiniteit met vastgoed of bouwkunde, je MBO werk- en denkniveau en je flexibiliteit.

Wij bieden een interessante baan met brede ontwikkelmogelijkheden. Een baan waarin eigen verantwoordelijkheden dragen in uitdagende opdrachten centraal staat. Een job met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op de genoten opleiding en werkervaring.

Kun jij werken in teamverband, ben je flexibel, klantgericht en beschik je over een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Neem dan contact op met Marga Houtvast, telefoonnummer 06 21 55 60 43 of Milia Bosboom, telefoonnummer 06 54 30 63 72.

Print

Copyright 2011 © The Pebbles Group b.v.